Første offentlige kunde for Propely

Ny milepæl for Propely! Proptech-selskapet har sikret seg sin første kontrakt med en offentlig aktør. Propelys plattform gjør det mulig for offentlige aktører å ta i bruk løsninger som er skreddersydd for dagens behov innen eiendomsforvaltning.
Published on
August 21, 2024

Propely fortsetter veksten: Nå inntar de offentlig sektor

Propely, en ledende leverandør av moderne eiendomsforvaltningsløsninger, har nådd en viktig milepæl ved å sikre sin første kontrakt med en offentlig aktør. Lom kommune er Propelys første offentlige kunde, noe som markerer selskapets inntreden i offentlig og kommunal sektor.

Helt siden 2019 har Propely utviklet funksjonalitet i plattformen basert på markedet og kundenes ønsker. Etter bred og målrettet dialog på tvers av offentlig sektor det siste året, er selskapet overbevist om at også den kommunale sektoren har det samme behovet for moderne, kommunikasjonsbaserte forvaltningsløsninger som i det private.

En naturlig utvikling

Etter fem år med solid vekst i privat sektor, tar Propely nå et naturlig skritt videre ved å tilby samme løsning til den offentlige sektoren. Dette steget bygger videre på selskapets eksisterende styrker og inngår i en bredere, strategisk satsing for å levere totalleveranser til hele det norske markedet.

“Som en ambisiøs aktør i vårt segment er det en naturlig utvikling å tilgjengeliggjøre vår innovative løsning for det store offentlige markedet i Norge innen drift og forvaltning av eiendom. Det er med stor glede at vi ønsker vår første offentlige kunde velkommen. Med et allerede sterkt fotfeste i det private segmentet styrker dette vår offensive satsning på å skape en moderne drifts- og forvaltningsplattform, og det blir dermed en satsning som inkluderer alle aktører som jobber med eiendom i Norge,” sier Morten Ullnæss, kommersiell leder i Propely.

Moderne løsninger for offentlig og privat sektor

Propelys moderne plattform gjør det mulig for offentlige aktører å ta i bruk løsninger som er skreddersydd for dagens behov innen eiendomsforvaltning. Fokuset på å levere intuitive og brukervennlige løsninger fortsetter for fullt.

"Det er på høy tid at det offentlige får tilgang til moderne og kommunikasjonsfokuserte verktøy innen eiendomsdrift, som matcher dagens bransjestandarder, i tillegg til å fokusere på enkel og effektiv kommunikasjon mellom alle ledd i verdikjeden," kommenterer medgründer og CGO, Steinar Seim.
“Høsten blir svært spennende, med deltakelse i flere anbudsprosesser, og vi ser frem til å presentere ny funksjonalitet i et brukervennlig produkt for offentlige aktører,” avslutter Christian Schartum, senior forretningsutvikler.

Propely er et nyskapende tech-selskap som leverer programvare for forvaltningsbransjen. Siden første lansering av plattformen i 2019, har de fått et godt fotfeste i det norske eiendomsmarkedet innenfor forvaltning, drift og vedlikehold. Kundeporteføljen øker stadig og blant kundene finner man store norske næringseiendomsaktører som Ragde Eiendom, AKA, Eiendomsspar, Coop, Reitan, Smedvig, Alti med flere.

Porteføljen på over 180 kunder og mer enn 6000 eiendommer registrert i plattformen viser at produktet er skalerbart og kan betjene alt fra små til store eiendomsbesittere. Selskapets løsninger muliggjør sømløs kommunikasjon mellom alle interessenter, sikrer effektiv oppfølging av FDV, leverandører, og leietakere, og tilbyr avanserte verktøy for innsikt og analyse.

Les pressemeldingen i EiendomWatch her.